понеділок, 13 листопада 2017 р.

Вісім книг, які варто прочитати до 30 років 
Користувачі соціального сервісу обміну знаннями Quora назвали найважливіші книги, які кожному слід прочитати до 30-річного віку. На думку користувачів, саме ці книги стануть скарбницею життєвих порад, допоможуть розвиватися у правильному напрямку, сформують світогляд. Отже, маст-рід від Quora і відгуки читачів.

Джон Стейнбек, «Грона гніву»
Читачі Quora: «Я не знаю іншої книги з такою елегантною прозою і гострішим зображенням історії».






Джек  Керуак, «У дорозі»
Читачі Quora:  «Якщо ви любите подорожувати. Якщо ви достатньо божевільні. Якщо ви п`єте, палите або вживаєте наркотики, і навіть якщо ні, дозвольте мені представити вам цю пекельну книгу. Вона призначена тільки для людей, які здатні керувати своїми пристрастями, божевіллям і завзяттям, щоб жити».





Анна Франк, «Щоденник Анни Франк»
Читачі Quora: «Ця книга розповість вам про біль, страждання, любов, мрії, ненависть і переживання молодої єврейської дівчини, яка протягом двох років переховувалася, а пізніше була вбита у концтаборі».





Халід Госсейні, «Лови повітряного змія»
Читачі Quora: «Госсейні здивує вас силою своєї оповіді. Можу закластися, щойно ви почнете читати цю книгу, ви не зможете її залишити. Я думаю, що ніхто досі не зміг описати Афганістан краще, ніж Госсейні».





Одрі Ніффенеггер, «Дружина мандрівника у часі»
Читачі Quora: «Я зазвичай дуже упереджений до любовних романів, але це єдина романтична історія, яку я обожнюю».






Вільям Далрімпл, «Останній Могол»
Читачі Quora: «Якщо індійська історія цікавить вас хоч трішки, ви повинні прочитати цю книгу. Вона дасть вам багато цікавих ідей та інформації про індійське середовище та повстання  1857 року».





Андуан де Сент-Екзюпері, «Маленький принц»
Читачі Quora: «Ймовірно, це книга, яку потрібно прочитати ще у дитинстві, але щойно ви у неї зануритесь, вона стане «наріжним каменем вашого розуміння всесвіту».






Ренді Пауш та Джеффрі Заслов, «Остання лекція»
Читачі Quora: «Бо ця остання лекція залишиться з вами назавжди».


Немає коментарів:

Дописати коментар