четвер, 23 листопада 2017 р.



Памяті жертв голодомору.
23 листопада 2017 року працівниками бібліотеки ТПК ВНАУ було проведено  вечір-реквієм, присвячений до дня пам’яті жертв голодомору, щоб зберегти та вшанувати пам’ять невинно убитих українських селян.
Виховний захід відвідала вінницька письменниця, журналіст, драматург, Лауреат конкурсів «Коронація слова» за п’єсу  «Гастарбайтерські сезони» в номінації  «П’єси», друга премія за кіносценарій  «Біженка» і два дипломи за романи «Гастарбайтерки» і 
«Реф’юджі», а також авторка книги «Чорна дошка»- Наталя Доляк. Вона розповіла про те, як писала книгу про голодомор  «Чорна дошка», про деякі спогади з дитинства, про які розповідала їй бабуся.
Захід відкрила завідувач бібліотекою Олена Олегівна Подолян, а також студенти Наталя Шевцова та Андрій Бурла.




Метою  заходу було - виховати у  студентів особистісні риси громадянина України, патріотизм на основі особистісного усвідомлення досвіду історії. Національна пам’ять формує національну свідомість. Тому без національної пам’яті немає майбутнього нації. На виховному заході було представлено тематичну книжкову  виставку «Трагічна історія українського народу. Голод 1931-1933 років», та показаний документальний фільм про голодомор.

Немає коментарів:

Дописати коментар