вівторок, 28 листопада 2017 р.



Загадкова Японія
  Під час візиту до Японії Президент України Петро Порошенко відвідав місто Кіото, яке є побратимом Києва. Під час зустрічі з губернатором префектури він обявив про те, що 2017 рік буде оголошено Роком Японії в Україні.
Не багато хто знає чому Японію називають "країною сонця,  що сходить", крім того, що це найбільш східна держава і вони перші на землі зустрічають сонце,  так і сама назва країни говорить сама за себе. Їх національний прапор теж  позначає сонце. В ній стільки незрозумілої чарівності, тут унікальне все, починаючи від сучасних міст, закінчуючи культурою. Японці завжди вміли у всьому знайти гармонію....

У зв’язку з цим і ми вирішили привідкрити завісу цієї чудової країни.
 28 листопада 2017 року у читальній залі ТПК ВНАУ працівниками
  бібліотеки,   студентами з 612-А та 114  груп та  їх  куратором    було проведено цікавий інформаційний захід під назвою: «Країна світанкового сонця. Японія: традиції та сучасність».
На заході було представлено тематичну  книжкову виставку «Загадкова Японія», показано документальний  фільм про життя Японії.  Всі мали змогу почути розповідь про розвинену, незалежну економічну державу, про її національні традиції, звичаї, культуру, їжу; про театр, літературу та естетику; про визначні пам’ятки та про святкування нового року. А також усі бажаючі прийняли участь у японській церемонії чаювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар