понеділок, 19 березня 2018 р.

Засідання обласного методичного об'єднання завідувачів бібліотеками і бібліотекарів в    м. Немирів

16 березня 2018 року в Немирівському коледжі будівництва та архітектури ВНАУ відбулося засідання
обласного методичного об'єднання завідувачів бібліотеками і бібліотекарів. 
 Розвиток технологій в сучасному світі тісно пов'язаний з роботою бібліотеки. Із традиційного книго
зберігання бібліотека перетворюється у потужний
інформаційний центр.
На семінарі було висвітлено досвід роботи бібліотеки Немирівського коледжу як структурного підрозділу. Також було висвітлено  досвід роботи Вінницького коледжу будівництва та архітектури КНУБА та Бершадського медичного коледжу  по створенню web-сайту, як засобу формування іміджу бібліотеки: сучасний стан та можливості застосування. 
Також були представлені доповіді завідувачів бібліотек Барського гуманітарно-педагогічного коледжу 
ім. М.Грушевського та Вінницького коледжу НУХТз питань комплектування бібліотечних фондів в умовах розвитку інформаційних технологій.
На завершення учасники семінару відвідали славнозвісний Немирівський парк та палац графині М.Г.Щербатової, де завідувач музею коледжу розповіла про
витончений і доглянутий палац графині, що розташувався в центрі міста Немирова, - безперечно, одна з головних визначних пам'яток Вінницької області. Крім того, цей відомий пам'ятник архітектури має важливу історичну цінність. Двоповерховий, прямокутної форми, палац вражає своїм парковим фасадом, уздовж якого розташовані мальовничі прогулянкові тераси. Дух замку охороняють незворушні й спокійні скульптури левів, що стоять біля центрального входу.
Приємним сюрпризом став виступ студентів коледжу, які виконали чудовий вальс у палаці графині, що дало можливість перенестися у ті загадкові часи. 
 Дякуємо керівництву коледжу за цікаву, теплу та приємну зустріч!


Немає коментарів:

Дописати коментар